Metin Külünk Peker : Metin Külünk'ten hakkındaki iddialara ilişkin ilk ... - 127 513 tykkäystä · 3 085 puhuu tästä.. Akp merkez karar yürütme kurulu'ndaki metin külünk, peker'in en önemli ayağıdır. Yüzde 99'u sana metin külünk der. Odatv'ye açıklama yapan külünk, yok rica ediyorum lütfen. Ülkücü mafya sedat peker, yayınladığı yeni videoda 10 bin dolar tartışmasına ilişkin açıklamada bulundu, metin külünk'e ve diğer akp'lilere çok daha fazla para verdiğini söyledi. 10 bin dolar değil öte yandan peker, külünk'e her ay 10 bin dolar göndermediğini, seçim zamanı arabasına para.

10 bin dolar değil öte yandan peker, külünk'e her ay 10 bin dolar göndermediğini, seçim zamanı arabasına para. Son videsunda sedat peker'in ekşioğlu'yla yaptığı görüşmeyi metin külünk ise sessizliğini bozdu. Metin külünk ретвитнул(а) ali özger. Organize suç örgütü lideri sedat peker'in dün yayınladığı 6. Ülkücü mafya sedat peker, yayınladığı yeni videoda 10 bin dolar tartışmasına ilişkin açıklamada bulundu, metin külünk'e ve diğer akp'lilere çok daha fazla para verdiğini söyledi.

Metin Külünk, Sezgin Baran Korkmaz, Demirören... Sedat ...
Metin Külünk, Sezgin Baran Korkmaz, Demirören... Sedat ... from img-3.onedio.com
Metin abi beni telefondan aradı, biden beni erdoğan'a karşı. Metin abi beni telefondan aradı, biden beni erdoğan'a karşı. Odatv'ye açıklama yapan külünk, yok rica ediyorum lütfen. Organize suç örgütü lideri sedat peker'den her ay 10 bin tl aldığına yönelik iddialarla gündeme gelen metin külünk, konuyla ilgili ilk kez konuştu. Aynı şekilde sözcü yazarı deniz zeyrek de fox tv'de katıldığı programda metin külünk'e işaret etti. Organize suç örgütü lideri sedat peker'den her ay 10 bin tl aldığı yönündeki iddialarla gündeme gelen metin külünk, konuyla ilgili. He was born in the güneysu district of rize province and studied civil engineering at the yıldız technical. Metin külünk ретвитнул(а) ali özger.

Последние твиты от metin külünk (@mkulunk).

Son videsunda sedat peker'in ekşioğlu'yla yaptığı görüşmeyi metin külünk ise sessizliğini bozdu. Metin külünk son olarak i̇çişleri bakanlığı'nın tam kapanma genelgesine tepki göstermişti. İçişleri bakanı süleyman soylu'nun peker'den 10 bin dolar alıyor dediği kişinin akp eski milletvekili metin külünk olduğu iddia edildi. Yüzde 99'u sana metin külünk der. Metin külünk sedat peker'in akp'deki en önemli ayağıdır. Organize suç örgütü lideri sedat peker, yayınladığı videolardan sonra tozu dumana kattı. Öte yandan, külünk'ün sedat peker'den her ay 10 bin dolar alan siyasetçi olduğu da konuşuluyor. 10 bin dolar değil öte yandan peker, külünk'e her ay 10 bin dolar göndermediğini, seçim zamanı arabasına para. Metin abi beni telefondan aradı, biden beni erdoğan'a karşı. Odatv'ye açıklama yapan külünk, yok rica ediyorum lütfen. Organize suç örgütü lideri sedat peker'den her ay 10 bin tl aldığına yönelik iddialarla gündeme gelen metin külünk, konuyla ilgili ilk kez konuştu. İddialar hakkında herhangi bir yorum yapmayan külünk. Süleyman soylu'nun sedat peker'e dair açıklamaları gündem oldu.

Şimdi metin külünk'ten konuşacağız, metin ağabeyden. Yüzde 99'u sana metin külünk der. Sedat peker'in videolarında sürekli olarak bahsettiği ve metin ağabey dediği metin külünk'ün ak parti'deki görevi ve aralarındaki ilişkiye hem sedat peker'den hem de metin külünk'ten açıklama geldi. Metin külünk sedat peker'in akp'deki en önemli ayağıdır. Sedat peker'in videolarında işaret ettiği ak parti milletvekili'nin metin külünk olduğu iddia edildi.

Sedat Peker'den 10 bin dolar alan siyasetçi kim Metin ...
Sedat Peker'den 10 bin dolar alan siyasetçi kim Metin ... from i.internethaber.com
Son videsunda sedat peker'in ekşioğlu'yla yaptığı görüşmeyi metin külünk ise sessizliğini bozdu. Birgün gazetesi ve i̇smail saymaz, hürriyet baskınında sedat peker'den 'ricacı' olan ak partili ismin. Şimdi metin külünk'ten konuşacağız, metin ağabeyden. Soylu'nun, 'peker'den 10 bin dolar alıyor' dediği kişinin ak parti eski milletvekili metin külünk olduğu iddia edildi. Akp merkez karar yürütme kurulu'ndaki metin külünk, peker'in en önemli ayağıdır. Odatv'ye açıklama yapan külünk, yok rica ediyorum lütfen. Sedat peker'in videolarında işaret ettiği ak parti milletvekili'nin metin külünk olduğu iddia edildi. Organize suç örgütü lideri sedat peker'den her ay 10 bin tl aldığı yönündeki iddialarla gündeme gelen metin külünk, konuyla ilgili.

Peker, eski akp milletvekili ve mkyk üyesi metin külünk'ün videoları yayımlamasından sonra kendisini arayıp, sakinleştirmeye çalıştığını, iddialarının abd başkanı joe biden ile görüşmesi öncesi.

İçişleri bakanı süleyman soylu'nun, sedat peker'den 10 bin dolar alıyor dediği kişinin eski akp milletvekili metin külünk olduğu iddiası gündemde konuşuluyor. Sedat peker'in videolarında sürekli olarak bahsettiği ve metin ağabey dediği metin külünk'ün ak parti'deki görevi ve aralarındaki ilişkiye hem sedat peker'den hem de metin külünk'ten açıklama geldi. Külünk belirsiz normalleşme genelgesi işlevinde bu tarz planlar gerçekten sadece anormalleşmeyi besler. Organize suç örgütü lideri sedat peker'den her ay 10 bin tl aldığına yönelik iddialarla gündeme gelen metin külünk, konuyla ilgili ilk kez konuştu. Öte yandan sedat peker, 2015 yılında hürriyet gazetesinin binasına yapılan saldırıyı kendisinin organize ettiğini, akp'li bir milletvekilinin bunu istediğini de öne sürmüştü. Ya dedim abi ne diyorsun sen, biden işi gücü bırakmış sedat peker'i mi bekliyor. Son videsunda sedat peker'in ekşioğlu'yla yaptığı görüşmeyi metin külünk ise sessizliğini bozdu. İçişleri bakanı süleyman soylu'nun peker'den 10 bin dolar alıyor dediği kişinin akp eski milletvekili metin külünk olduğu iddia edildi. Organize suç örgütü lideri sedat peker'den her ay 10 bin tl aldığına yönelik iddialarla gündeme gelen metin külünk, konuyla ilgili ilk kez konuştu. Şimdi metin külünk'ten konuşacağız, metin ağabeyden. Metin külünk sedat peker'in akp'deki en önemli ayağıdır. Video ile ilginç detaylar veren peker, 10 bin dolar alan siyasetçiyi açıkladı. Peker, eski akp milletvekili ve mkyk üyesi metin külünk'ün videoları yayımlamasından sonra kendisini arayıp, sakinleştirmeye çalıştığını, iddialarının abd başkanı joe biden ile görüşmesi öncesi.

Akp merkez karar yürütme kurulu'ndaki metin külünk, peker'in en önemli ayağıdır. Metin külünk son olarak i̇çişleri bakanlığı'nın tam kapanma genelgesine tepki göstermişti. Odatv'ye açıklama yapan külünk, yok rica ediyorum lütfen. Organize suç örgütü lideri sedat peker'den her ay 10 bin tl aldığına yönelik iddialarla gündeme gelen metin külünk, konuyla ilgili ilk kez konuştu. Son videsunda sedat peker'in ekşioğlu'yla yaptığı görüşmeyi hatırlasana orada en çok ismi geçen metin külünk ifadelerini kullandı.

'Sedat Peker'in para aldığını açıklayacağı siyasetçi AKP ...
'Sedat Peker'in para aldığını açıklayacağı siyasetçi AKP ... from img.artigercek.com
Metin abi beni telefondan aradı, biden beni erdoğan'a karşı. Ak partili eski milletvekili metin külünk, kendisinin sedat peker'den 10 bin dolar maaş alan siyasetçi olduğu iddiasıyla ilgili açıklama yaptı. İçişleri bakanı süleyman soylu'nun peker'den 10 bin dolar alıyor dediği kişinin akp eski milletvekili metin külünk olduğu iddia edildi. Yüzde 99'u sana metin külünk der. 'niye cumhurbaşkanı susuyor?' akp'nin tabanının çok rahatsız olduğu görülüyor. Son videsunda sedat peker'in ekşioğlu'yla yaptığı görüşmeyi hatırlasana orada en çok ismi geçen metin külünk ifadelerini kullandı. Öte yandan, külünk'ün sedat peker'den her ay 10 bin dolar alan siyasetçi olduğu da konuşuluyor. 10 bin dolar değil öte yandan peker, külünk'e her ay 10 bin dolar göndermediğini, seçim zamanı arabasına para.

Metin külünk (born, 16 december 1960, güneysu, turkey) is a turkish engineer and politician of the justice and development party (akp) and a member of the grand national assembly of turkey.

Organize suç örgütü lideri sedat peker, yayınladığı videolardan sonra tozu dumana kattı. Son videsunda sedat peker'in ekşioğlu'yla yaptığı görüşmeyi hatırlasana orada en çok ismi geçen metin külünk ifadelerini kullandı. Metin külünk üzerinden bu işleri çeviriyorlar. Şimdi metin külünk'ten konuşacağız, metin ağabeyden. Metin abi beni telefondan aradı, biden beni erdoğan'a karşı. İddialar hakkında herhangi bir yorum yapmayan külünk. Beyoğlu emniyet amirliği'nde bana saldırı yaptıran da metin külünk'tür, zaten sedat. İçişleri bakanı süleyman soylu'nun peker'den 10 bin dolar alıyor dediği kişinin akp eski milletvekili metin külünk olduğu iddia edildi. 'niye cumhurbaşkanı susuyor?' akp'nin tabanının çok rahatsız olduğu görülüyor. Metin külünk (born, 16 december 1960, güneysu, turkey) is a turkish engineer and politician of the justice and development party (akp) and a member of the grand national assembly of turkey. Metin külünk son olarak i̇çişleri bakanlığı'nın tam kapanma genelgesine tepki göstermişti. Akp merkez karar yürütme kurulu'ndaki metin külünk, peker'in en önemli ayağıdır. Sedat peker'in videolarında işaret ettiği ak parti milletvekili'nin metin külünk olduğu iddia edildi.

Peker ayrıca, metin külünk'ün bir akrabası için 300 bin lira para verdiğini belirtti metin külünk. Aynı şekilde sözcü yazarı deniz zeyrek de fox tv'de katıldığı programda metin külünk'e işaret etti.